T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRŞEHİR / MERKEZ - Vahide-Hüseyin Karahan Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

Vahide-Hüseyin Karahan Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

03862620908
03862620908
Adres
KERVANSARAY MAH. ŞHT. ÖĞRETMEN HÜSEYİN AYDEMİR CAD. İŞ OKULU SİTESİ NO 52 MERKEZ / KIRŞEHİR
Vizyon
Öğrencilerimizi, doğayı seven, maddi ve manevi değerlerini koruyup, gözeten, yeniliklere, teknolojik esaslara açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, sürekli olarak gelişen ve yenilenen maddi ve manevi yönden donanımlı, etkili ve nitelikli çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Bütün öğrencilerimizin Aile ile işbirliği yaparak eğitilmelerini ve öğrenmelerini sağlamak, onların bilgi, beceri ve olumlu davranışlarını arttırmış, kendilerine güvenen, kendilerini ifade edebilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onların 21.yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek.
Ders Başlama: 09:30 Ders Bitiş: 14:50
Doğalgaz- Kalorifer
Dolmuşla ve özel araçla yapılmaktadır
Kervansaray Mah. Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir Cad. No:52 Merkez/ KIRŞEHİR
Okulumuz il merkezıne 5 km uzaklıktadır.